Ring oss på 073 - 984 44 03 eller skriv ett mail till
Vi utför kakelugnsättning och kakelugnsrenoveringar

Om kakelugnar


Beställ kakelugn

Fixa din drömkakelugn tillsammans med oss

Det finns få saker som är så mysiga som en kakelugn. Det ger en speciell värme och karaktär till huset som förhöjer atmosfären varje hem.

Har du en gammal kakelugn som du vill renovera och börja använda? Eller vill du sätta en helt ny kakelugn? Vi kan hjälpa dig med båda delarna. En kakelugn passar lika bra i stugan som i lägenheten och med hjälp av vår expertis kan du få den exakt så som du vill ha den. Vi börjar med att bestämma var kakelugnen ska stå. Det beror till stor del på tycke och smak men vi måste också ta hänsyn till placering av en murstock och hur värmen cirkulerar i rummet. Vi monterar antika kakelugnar för dig som önskar det. En sådan kakelugn kommer garanterat att dra blickarna till sig oavsett var den placeras – och förhöjer både värdet och känslan av din fastighet.

Niclas har lång erfarenhet av branschen och resan började redan för många år sedan. Niclas fick då lära sig kakelugnssättning av en äldre kakelugnsmakare. Därefter har både intresse och kompetens fortsatt att växa och idag har han satt flera ugnar både i Sverige och utomlands.